Om - thomas.arnestad@gmail.com

FOTOGRAF THOMAS RUSS ARNESTAD

Dette er en kunstfoto-, portfolio-, og prosjektnettside som viser fotografier tatt av Thomas Russ Arnestad - AKA "meg". De aller fleste motiver er til salgs og kan også bestilles på ulike materialer.

Til daglig jobber jeg for Inviso AS - norges ledene aktør innen visualiseringsprodukter og -løsninger for eiendomsbransjen. I dag har jeg ansvaret for hele produktsortimentet og strategisk kundeansvar for vår største kunde (DNB Eiendom), men har tidligere gjort alt fra å være fotograf, til fotosjef, nyhetsredaktør, innovasjon og forretningsutvikling til å være konstituert daglig leder. Du kan se mer om min karriere på LinkedIn.

Min lidenskap for fotografi startet med, og er fortsatt, en stor fascinasjon for lys samt det å fange et øyeblikks magi - øyeblikk som sier så mye mer enn ord kan forklare. Jeg fikk mitt første kamera som 5-åring, et rødt Ricoh 35mm, og jeg kan huske gleden både å ta bilder, men også å tilbringe tid med å bla i familiens fotoalbum. Senere kom jeg over min farfars gamle lysbilder og det var da det slo meg at bilder er noe som alltid har tiltalt meg. Allikevel var det først i 20-årene jeg virkelig dypdykket ned i fotofaget og skjønte at dette var noe jeg både ville lære meg mer om og kanskje en dag jobbe med.

Senere ville tilfeldighetene ha det til at jeg startet opp innen boligfotografering og etter et par år kom muligheten som forente lidenskapen med studiene


Selv om jeg ikke lenger jobber ute i felten er jeg svært takknemlig for å jobbe i et miljø der jeg omgir meg med så mange kreative mennesker, både innenfor fotografi, video, reklame og kommunikasjon. Dette gir meg også muligheten til å nyte fotograferingen min i større grad enn når jeg praktiserte hver dag selv - jeg er "back to basics" og stortrives med det.