Om - thomas.arnestad@gmail.com

FOTOGRAF THOMAS RUSS ARNESTAD

Dette er en kunstfoto-, portfolio-, og prosjektnettside som viser fotografier tatt av Thomas Russ Arnestad - AKA "meg". De fleste bildene er til salgs og kan bestilles på ulike materialer. Jeg har dog laget et utvalg av personlige favoritter for salg - disse finner du under Prints.

Til daglig jobber jeg for Inviso AS - norges ledene aktør innen visualiseringsprodukter og -løsninger for eiendomsbransjen. I dag har jeg ansvaret for hele produktsortimentet og strategisk kundeansvar for vår største kunde (DNB Eiendom), men har tidligere gjort alt fra å være fotograf, til fotosjef, nyhetsredaktør, innovasjon og forretningsutvikling til å være konstituert daglig leder. Du kan se mer om min karriere på LinkedIn.

Min lidenskap for fotografi startet med, og er fortsatt, en stor fascinasjon for lys samt det å fange et øyeblikks magi. Øyeblikk som sier så mye mer enn ord kan forklare. Jeg fikk mitt første kamera som 5-åring, et rødt Ricoh 35mm, og jeg kan huske gleden både å ta bilder, men også å tilbringe tid med å bla i familiens fotoalbum. Senere kom jeg over min farfars gamle lysbilder og  da slo meg at bilder er noe som alltid har opptatt meg. Likevel var det først i 20-årene jeg  dypdykket ned i fotofaget og skjønte at dette var noe jeg både ville lære meg mer om og kanskje en dag jobbe med.


Tilfeldighetenes gang førte meg inn i den visuelle verden og jeg endte opp i FINN.no sitt datterselskap - FINN foto i 2009 og senere altså Inviso. Selv om jeg ikke lenger jobber ute i felten er jeg svært takknemlig for å jobbe i et miljø der jeg omgir meg med så mange kreative mennesker, både innenfor fotografi, video, reklame og kommunikasjon. Dette gir meg også muligheten til å nyte fotograferingen min i større grad enn når jeg praktiserte hver dag selv - jeg er "back to basics" og stortrives med det.


Powered by SmugMug Log In